Поръчай предварително новата ни книга и …

darazdvijimneshtatacover… ще я получиш с доставка за наша сметка и с малък био подарък. За първите 50 гарантираме и по едно забавно послание от Маги Малеева.

Достатъчно е да ни изпратиш мейл на yoanna@gorichka.bg с име, брой книги и адрес за доставка. Плащането може да стане по банка, по epay, с кредитна карта или плащане на куриера (повече тук), така че в мейла ни напиши и как избираш да платиш.

Цената за една книга е 18 лв (с ддс). Доставките започват този петък, а тази оферта важи до 20-ноември-09.

Ако искаш да я подариш и ти трябва спешно – пиши ни и ще я получиш веднага опакована и готова.

Хайде, очакваме поръчки.

Аха, да, пропуснахме да кажем, че книгата наистина си струва.

О, да, и стани фен на книгата (на нашето издание) във Facebook.

Е, това вече е всичко. Засега.


Коментари

  1. Добра книга, но според мен цената му е малко висока за средностатистическият българин, който едва ли ще е доволен да даде 20 лева за да го учат къде да си изхвърли боклуците(смятам, че именно така ще погледне към тази тема, неговите бъдещи читатели).

  2. Тази книга по никакъв начин не е насочена към обикновения българин, а към мислещия и предприемчивия (а такива не са чак толкова много). Силно я препоръчвам на всеки, който се чуди дали има смисъл бизнесът му да тръгне в посока устойчиво развитие.

  3. … и не става въпрос за изхвърляне на боклуците 🙂 в България според мен вече от една година говорим за много повече неща от изхвърлянето на боклуците…